Virton stuurt Din Sula (opnieuw) naar eerste nationale

Sport | Excelsior Virton heeft een oplossing gevonden voor Din Sula. De Belgisch-Albanese aanvaller wordt voor een seizoen uitgeleend aan eerste nationaler Knokke FC. Sula wordt zo al de vijfde speler van een Challenger Pro League-club die deze zomer de overstap maakt naar de ambitieuze West-Vlamingen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eerder kozen Ruben Geeraerts (Deinze), Michiel De Looze (Deinze - uitleenbeurt), Brendan Schoonbaert (Beveren) en Jonathan Mfumu (Dender EH) al voor een avontuur bij Knokke FC; waar er onder meer met met Gert Van Walle (ex-Deinze) en Emile Samyn (ex-Roeselare en ex-Lierse K.) nog wel wat bekend 1B-volk rondloopt.

Voor Sula wordt eerste nationalevoetbal alvast niks nieuws, want vorig seizoen speelde de ex-aanvaller van OH Leuven, Lommel SK en Waasland-Beveren ook al een half jaartje op uitleenbasis voor Patro Eisden (acht duels, één goal). In de eerste helft van vorig seizoen was Sula nog wel een belangrijk onderdeel van de Virtonese ploeg (14 duels en twee goals), maar na de doorbraak van onder meer Souleymane Anne verdween hij naar de achtergrond.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top