Michael Mulder komt Beverse rangen versterken

Challenger Pro League | SK Beveren heeft voor de tweede keer in drie dagen een Nederlander onder contract gelegd. Na doelman Beau Reus (AZ Alkmaar) vond nu ook Michael Mulder zijn weg naar de Freethiel. De 21-jarige centrumverdediger wordt een jaartje gehuurd van ADO Den Haag.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Mulder speelde vorig seizoen nochtans 30x mee in de hoofdmacht van ADO, waarbij hij net in iets minder van de helft van de wedstrijden in de basisploeg stond. Desondanks besliste de club dus toch om hem in zijn laatste contractjaar uit te lenen aan Beveren.

Voor zijn periode bij ADO Den Haag speelde Mulder ook nog voor de jeugdploegen van FC Utrecht en van Maccabi Petah Tikva. Een beetje een vreemde tussenstop voor een jonge Nederlander, maar perfect te verklaren omdat de moeder van Mulder een Israëlische is én het gezin heel wat jaren in Israël woonde.

In Beveren moet hij - als centrumverdediger - de concurrentiestrijd aangaan met Dries Wuytens, Aleksandar Vukotic en Michael Davis. Al kan Mulder ook uit de voeten op de rechtsachterpositie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top