Fabio Silva uitgeleend aan Anderlecht, Luis Suarez naar Marseille

Sport |

De zomermaanden zijn synoniem voor de zomermercato op planeet voetbal en met het WK in aantocht wordt deze transferperiode cruciaal. Proximus Pickx brengt je dagelijks op de hoogte van het laatste transfernieuws en de betrouwbaarste geruchten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sporting Anderlecht heeft een akkoord bereikt met Wolverhampton om het Portugese wonderkind Fabio Silva uit te lenen. Na enkele weken onderhandelingen zal de 20-jarige aanvaller voortaan dus te zien zijn in het Lotto Park waar hij zal proberen een plaats af te dwingen naast Sebastiano Esposito in de spits.

OH Leuven heeft dan weer net een speler van FC Barcelona aangetrokken. De 20-jarige verdediger Santi Ramos Mingo, die zijn opleiding genoot bij Boca Juniors, zal bij Den Dreef proberen zijn profcarrière te herlanceren, nadat hij afgelopen seizoen voor het Catalaanse reserveteam heeft gespeeld.

Volgens Het Nieuwsblad is Jason Denayer in gesprek met Torino. Na Ligue 1, de Premier League, de Schotse en de Turkse competitie, zou de Rode Duivel volgend seizoen de Serie A kunnen ontdekken.

Akkoord voor Zinchenko?

Volgens The Athletic gaat Oleksandr Zinchenko voortaan voor Arsenal spelen. Manchester City heeft naar verluidt een akkoord bereikt met de Londenaren voor iets meer dan 35 miljoen euro. De Oekraïense verdediger staat op het punt een vierjarig contract te tekenen bij de Gunners.

Nog in Engeland trekt rechtsback Djed Spence voor iets minder dan 15 miljoen euro naar Tottenham. De 21-jarige Spence maakte vorig seizoen indruk in de Championship waar Middlesbrough hem aan Nottingham Forest had uitgeleend. Laten we hopen dat hij hetzelfde doet op het hoogste niveau en in de Champions League.

Luis Suarez verlaat La Liga voor de Franse competitie, en meer bepaald Olympique de Marseille. We hebben het wel niet over de aanvaller van Atletico Madrid, maar die van Granada. De 24-jarige Colombiaan werd eerder in verband gebracht met een overstap naar FC Barcelona.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top