Lierse K. gunt Stallone Limbombe buitenlands avontuur

Sport | Lierse Kempenzonen zal in het komende seizoen niet meer kunnen rekenen op de rushes van Stallone Limbombe. De 31-jarige winger maakte zijn kastje leeg op het Lisp en gaat een nieuw buitenlands avontuur aan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Limbombe zal straks niet in de kern zitten voor de oefenmatch tegen FC Eindhoven omdat hij momenteel in het buitenland verkeert om de laatste details te bespreken over een transfer. Volgens Gazet van Antwerpen zou Limbombe zelfs al medische tests hebben afgelegd bij zijn nieuwe club, maar over wie dan die nieuwe werkgever zou zijn is er nog niets geweten. De Pallieters lieten al wel weten dat ze per direct op zoek gaan naar een vervanger.

Met 25 wedstrijden, vier goals en vier assists was Limbombe vorig seizoen belangrijk bij Lierse Kempenzonen. De winger wisselde wel goede prestaties af met mindere matchen, maar mede door zijn polyvalentie en zijn ervaring was hij toch van grote waarde voor de Kempenaars. Voor zijn jaartje op het Lisp voetbalde Limbombe ook nog voor onder meer Antwerp, Gent en OHL. Hij beleefde ook al een eerste buitenlandse avontuur via een uitleenbeurt bij Giresunspor (Turkije).

UPDATE: Inmiddels heeft Lierse Kempenzonen bevestigd dat het om NS Famagusta gaat; een Cypriotische eersteklasser.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top