Virton trekt haar transferperiode eindelijk op gang met vier (!) nieuwkomers

Sport | Het heeft een tijdje geduurd, maar RE Virton heeft eindelijk een paar nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. De Luxemburgers stelden vrijdagmiddag maar liefst vier nieuwkomers voor aan de fans.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Kino Delorge en Arne Cassaerts zitten er twee Belgen bij de nieuwkomers. Delorge (24) komt over van het Duitse Straelen, waar hij einde contract was. De rechterflankverdediger heeft een verleden bij Genk, Lierse Kempenzonen en Roeselare, maar speelde nog niet in 1B. Cassaerts (21) maakt de overstap van Cercle Brugge. De centrumverdediger speelde vorig seizoen op huurbasis bij Knokke (eerste nationale).

Daarnaast werd er met Mohamed Gouaida ook nog een extra offensieve middenvelder aan de selectie toegevoegd. Gouaida is een 29-jarige Tunesiër die carrière maakte in de lagere divisies in Duitsland; al speelde hij ook een tiental matchen voor Hamburger SV in de Bundesliga.

En ook doelman Thomas Vincensini maakt de overstap naar 1B. Vincensini is een 28-jarige Fransman die de voorbije jaren onder contract lag bij Bastia, Lens en Valenciennes. Voor Bastia stond hij 5x onder de lat in de Franse Ligue 1.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top