Duitsland - Italië en Frankrijk - Kroatië op de kalender voor de 4e dag van de Nations League

Sport | Net voor het einde van het voetbalseizoen kunnen de fans nog een laatste keer genieten van een paar wedstrijden tijdens de vierde dag van de Nations League. Die matchen gaan door van zondag tot en met dinsdag. Op het programma staan enkele duels die nu al spectaculair lijken te worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Al op de eerste dag staan enkele interessante matchen op het programma. Zondag staan in groep 2 Zwitserland en Portugal tegenover elkaar, net als Spanje en Tsjechië. Maandag is er in groep 1 een wedstrijd tussen Frankrijk en Kroatië, die elkaar voor het eerst sinds de finale van het WK in 2018 terug ontmoeten. 

Maar op dinsdag staan de echte grote kleppers tegenover elkaar. Duitsland ontvangt Italië in een wedstrijd tussen de meest succesvolle landen op het WK, net na Brazilië. Tegelijkertijd speelt Engeland tegen Hongarije, een match die op de openingsdag van de Nations League al werd gespeeld. Toen trok Hongarije aan het langste eind. Tenslotte spelen Nederland en Wales tegen elkaar in het stadion van Feyenoord. Ook onze landgenoten spelen op dat moment op verplaatsing in Polen.  

Het programma voor de 4e dag van de Nations League op Eleven Sports:

Zondag 12 juni

  • Noord-Ierland - Cyprus om 15u op Eleven 1 (Divisie C)
  • Noorwegen - Zweden om 18u op Eleven 1 (Divisie B)
  • Zwitserland - Portugal om 20u45 op Eleven 1
  • Spanje - Tsjechië om 20u45 op Eleven 2
Maandag 13 juni
Dinsdag 14 juni
Volg de wedstrijden van de UEFA Nations League op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in de Pickx Sports-optie van Proximus.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top