Deinze haalt De Poorter (Zulte Waregem) weer naar 'de oude stal'

Sport | KMSK Deinze heeft vrijdagmiddag de komst van Rousseau De Poorter aangekondigd. De 20-jarige Haïtiaan - die als baby geadopteerd werd door een Belgisch gezin - kreeg een contract voor twee seizoenen (met optie voor nog een derde seizoen) in de Dakota Arena. Hij komt transfervrij over van Zulte Waregem.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Poorter keert zo terug naar de club waar hij tussen 2011 en 2015 al wel wat jeugdjaren sleet. Nadien zwierf de defensieve middenvelder via Cercle Brugge, Sporting Lokeren, RSC Anderlecht tot bij Zulte-Waregem. Bij de 1A-club mocht hij vorig seizoen op de derde speeldag zijn debuut vieren met een invalbeurt van een minuut, maar nadien kwam De Poorter niet meer in actie voor het A-elftal.

“Ik heb vroeger nog bij KMSK Deinze gespeeld, dus ik ken de club al en ik woon ook maar op 5 minuten", vertelt De Poorter op de officiële website van KMSK Deinze. "Ik heb een moeilijk seizoen achter de rug en heb gekozen voor een nieuwe start bij KMSK Deinze omdat ik ook wel geloof in het project. Ik ben klaar om mij voor de volle 100% in te zetten en ik hoop op een mooi seizoen bij mijn nieuwe club.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top