Lierse K. kan Teunckens (en zijn twee doublures) aan boord houden

Challenger Pro League | Lierse Kempenzonen heeft op één dag tijd het doelmannencompartiment voor het komende seizoen vastgelegd. De club gaat in 2022-2023 de strijd aan met Jens Teunckens, Jarno De Smet en Ben Van Lommel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dinsdagochtend maakte de club al bekend dat Jarno De Smet en Ben Van Lommel hun contract met één seizoen verlengden en 's middags kwam er ook de officiële bevestiging dat Jens Teunckens een jaartje langer op het Lisp blijft.

Teunckens kwam afgelopen winter toe in Lier en ontpopte zich meteen tot een absolute sterkhouder. De goalie speelde 12 duels en kreeg daarin slechts 10 doelpunten binnen. Hij hield ook 5x de nul.Maar ook het verlengde verblijf van de twee andere doelmannen zorgt voor vreugde bij doelmannentrainer Bernd Brughmans. "Jarno is een voorbeeldprof, altijd hard werkend in functie van de ploeg, en technisch een zeer sterke doelman. Dit seizoen heeft hij al heel wat stappen gezet, ik verwacht naar de toekomst toe dat hij nog beter zal worden. Ben Van Lommel is dan weer een doelman met veel potentieel, zijn reikwijdte is fantastisch en in één tegen één situaties blinkt hij uit. Van Lommel zal de nummer 1 worden bij onze beloften en permanent meetrainen met de A-kern", aldus Brughmans op de officiële website van de club.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top