Ook T1 Tom Van Imschoot blijft aan boord bij Lierse K.

Challenger Pro League | Tom Van Imschoot zal ook volgend seizoen in de dug-out zitten bij Lierse Kempenzonen. De 40-jarige Brabander tekende dinsdagmiddag een nieuw eenjarig contract bij de Pallieters.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van Imschoot staat sinds maart 2020 aan het sportieve roer bij Lierse Kempenzonen en is zo de langst dienende coach in 1B. Het contract van Van Imschoot liep deze zomer af, maar er was al enige tijd bereidheid bij alle partijen om dat contract toch te verlengen.

Niet onlogisch, want Van Imschoot slaagde er dit seizoen in om met zeer beperkte middelen toch in de middenmoot te eindigen in de 1B Pro League. Lierse Kempenzonen sloot het seizoen af op de vijfde plek met 36 punten en kwam eigenlijk nooit in degradatienood. Bovendien deed Van Imschoot dat met een quasi volledig Belgische kern. Een sterke prestatie, die veel bijval opleverde binnen het voetbalwereldje.

Ook Nico Van Kerckhoven (T2), Bernd Brughmans (Keeperstrainer) en Patrick Decsi (Fysiektrainer) blijven aan boord.

"Als lid van het sportief comité zal onze coach nu werk maken van een gebalanceerde kern voor komende campagne, waarbij Belgische spelers een hoofdrol in blijven spelen", klinkt het nog bij de club.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top