Ook Poelmans verlengt bij Lierse K.; maar er ligt nog heel wat werk op de plank

Challenger Pro League | Sinds de redding een feit is, krijgt de onderhandelingstafel op 't Lisp heel wat volk rond zich. Na Pieter De Schrijver en Guillaume De Schryver leverde dat nu ook een contractverlenging op voor Joeri Poelmans.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 26-jarige flankverdediger tekende een nieuwe verbintenis die hem tot de zomer van 2024 aan Lierse Kempenzonen bindt. De geboren Truienaar doorliep de jeugdreeksen van de JMG Académie en belandde zo als 18-jarig talent bij zusterclub Lierse. Poelmans klom op tot het eerste elftal en speelde tot 2018 voor de Pallieters.

Na avonturen bij Helmond Sport (Nederland) en Petrolul (Roemenië) belandde Poelmans vorige zomer terug op het Lisp. Dit seizoen speelde hij al mee in 11 wedstrijden.

Met een derde contractverlenging bij Lierse Kempenzonen lijkt de club al fel bezig met het samenstellen van de kern voor volgend seizoen. Geen overbodige luxe, want met het trio De Schrijver, De Schryver en Poelmans erbij liggen er nog steeds maar zeven spelers onder contract voor het volgende voetbaljaar.

De club liet al wel weten dat het in vergevorderde onderhandelingen zit met heel wat spelers, maar het blijft nog wat koffiedik kijken wie er allemaal in Lier zal blijven. Ook coach Tom Van Imschoot is straks einde contract.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top