Anderlecht en OHL strijden om toppositie in Scooore Super League

Sport |

De derde dag van de play-offs in de Scooore Super League staat zaterdag om 14u in het teken van Anderlecht en OHL, de twee topploegen in het klassement, in een match die weleens beslissend zou kunnen zijn voor de titel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Oud-Heverlee Leuven is zonder te spelen de grote winnaar geworden van de tweede speeldag in de Scooore Super League. De ploeg uit Leuven, die slechts één punt achter leider Anderlecht op de tweede plaats staat, keek met belangstelling naar de nederlaag van hun paars-witte rivalen in de Clasico bij Standard Fémina. De ploeg uit Brussel heeft het zichzelf moeilijk gemaakt en zal zaterdag om 14u nog meer onder druk komen te staan in de langverwachte topper. Als ze in de hoofdstad winnen, kan OHL de leiding overnemen en een voorsprong van twee punten nemen op Anderlecht. En dit alles met een wedstrijd minder op het scorebord!

De dag voordien zal Standard Fémina naar Genk reizen. Als ze in Limburg winnen, kunnen ze weer binnen twee punten van de eerste plaats komen. Als Anderlecht de dag nadien ook nog eens van de eerste plaats verstoten wordt, zijn alle dromen nog mogelijk voor de club uit de ‘Vurige Stede’. Maar kan de ploeg in dat geval iets beginnen tegen de grote kanshebber OHL? Het lijkt moeilijk te geloven, want OHL maakte al indruk in de openingswedstrijd met een daverende 0-6 overwinning tegen slachtoffer van dienst Brugge. Na twee overwinningen eerder tegen Anderlecht, zou Leuven dit weekend iedereen achter zich kunnen laten en hun tegenstanders dwingen om enkel nog voor de tweede plaats te strijden...

Volg de clash tussen RSC Anderlecht en Oud-Heverlee Leuven, op de speeldag 3 van Play-off 1 in de Scooore Super League, deze zaterdag 19 maart vanaf 13u55 op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top