Deniz Undav neemt Union SG op sleeptouw en loopt weg in topschutterslijst

Sport | De 31ste speeldag van de Jupiler Pro League ligt achter de rug. Zoals elke maandag heeft Pickx Sports de man, het doelpunt en het cijfer van het weekend voor je in petto.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De man van het weekend: Deniz Undav

Deniz Undav was vrijdagavond outstanding op het veld van Oud-Heverlee Leuven. De aanvaller scoorde een hattrick en daardoor staat de teller al op 24 doelpunten in de Jupiler Pro League. Michael Frey scoorde niet en blijft op 22 treffers steken. Undav zorgde met zijn drie goals aan Den Dreef ook voor een nieuwe driepunter voor Union SG, dat daardoor comfortabel aan de leiding blijft staan.

Het doelpunt van het weekend: Teddy Teuma

Undav scoorde dus drie keer, maar het mooiste doelpunt van die avond was weggelegd voor ploegmaat Teddy Teuma. De middenvelder, die aan een bijzonder sterk seizoen bezig is, pakte uit met een heerlijke treffer. Teuma begon zijn actie op eigen helft, waar hij knap wegdraaide van zijn tegenstander, dribbelde Sébastien Dewaest kinderlijk eenvoudig voorbij en trapte met links het leer tegen de netten.

Het cijfer van het weekend: 1

Seraing won voor het eerst in zijn bestaan op het veld van Standard. Door deze zege wisten ze zich al te verzekeren van minstens de play-offs voor het behoud, tenzij een klacht van Beerschot alsnog roet in het eten gooit. Standard, dat een dramatisch seizoen kent, heeft zeven punten meer dan Seraing. De Rouches zijn dus nog niet 100% zeker van het behoud, maar de kans is klein dat Seraing de komende weken een negen op negen zal boeken.

Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang dankzij de zenders van Eleven Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ modus aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top