De Camargo beleeft 'memorabel moment' bij Virton: "Dit was het slechste veld uit heel mijn carrière"

Challenger Pro League | RWDM stak zondagnamiddag een belangrijke driepunter op zak door met 0-1 te gaan winnen op het veld van rode lantaarn Excelsior Virton. Al was 'veld' misschien niet de juiste benaming voor het wetland waar de match op plaatsvond.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Brusselaars hadden aan een goal van Ruyssen genoeg om de drie punten op zak te steken, maar na de match was het toch vooral de grasmat die de gesprekken beheerste.

"Ik denk dat ik zonet op het slechtste veld in mijn 22-jarige carrière gespeeld heb", pufte Igor De Camargo na de match bij La Meuse. "Ik vond het wel heel jammer, want hierdoor konden we eigenlijk niet laten zien tot wat we allemaal in staat zijn. In deze omstandigheden zijn voetbalkwaliteiten eigenlijk wat bijzaak en gaat het vooral om karakter en spirit. Iedereen besefte dat de bal niet goed zou rollen en dat het shirt letterlijk en figuurlijk nat gemaakt moest worden. En ik denk dat we dat prima gedaan hebben."

Door deze zege wipt RWDM naar de tweede plaats in het klassement. De Brusselaars volgen op acht punten van leider Westerlo (dat ook nog een match minder heeft gespeeld), maar doen - door het verlies van Waasland-Beveren en de draw van Deinze - wel een prima zaak in de strijd om de barrages.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top