Crystal Palace haalt twee nieuwe spelers en stuurt ze onmiddellijk naar RWDM

Challenger Pro League | Crystal Palace heeft nog twee transfers bekend gemaakt. De Engelse Premier League-club stelde Sebastian Joffre en Rian Jamal voor aan de pers, om dan meteen ook te vertellen dat het duo tot het einde van het seizoen uitgeleend wordt aan RWDM.

Door Pickx

Deel dit nieuws

RWDM heeft sinds de overname door John Textor een directe link met Crystal Palace en haalde zo ook al Jacob Montes (ex-Waasland-Beveren) naar het Edmond Machtensstadion. Nu komen daar dus nog twee extra spelers bij.

Joffre (een Boliviaan) en Jamal (een Amerikaan) hebben hun opleiding genoten bij FC Florida. Joffre verdween daarna wat uit beeld en krijgt nu dus als 22-jarige aanvaller plots wel zijn kans in Europa. Jamal (20 jaar) speelde na zijn vertrek bij Florida ook nog even bij het Marokkaanse Maghreb de Fes. Maar voor het overige is er nog weinig geweten over het duo.

Crystal Palace kondigde op de officiële website al aan dat het duo aan de slag gaat bij RWDM. Maar bij de Brusselaars is er nog geen officiële communicatie gekomen. Het is ook niet helemaal duidelijk of het duo bij de beloften moet starten of meteen mee mag doen met de grote jongens.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top