RWDM verrast op 'the day after' en stelt Obbi Oulare voor

Sport | RWDM heeft daags na 'deadline day' nog een extra transfer bekend gemaakt. De Brusselaars haalden niemand minder dan Obbi Oulare naar het Edmond Machtensstadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 26-jarige spits wordt 18 maanden gehuurd van FC Barnsley. De club uit de Engelse Championship zette ook een aankoopoptie in de deal met RWDM. Oulare kwam dit seizoen nog maar 2x in actie bij Barnsley (2 korte invalbeurten) en hoopt om bij RWDM opnieuw voetbalplezier te vinden.

De aanvaller ruilde de laatste jaren nogal vaak van club. Zo speelde hij tussen 2015 en nu voor Club Brugge, Watford, Zulte Waregem, Willem II, R. Antwerp FC, Standard en dus Barnsley. Maar nergens kon Oulare zich echt helemaal doorzetten. Desalniettemin heeft hij toch al 124 profmatchen in de benen. Daarin scoorde hij 21x.

Doel 22/23

Bij RWDM beseffen ze dat ze Oulare tijd moeten geven om hem zijn beste niveau weer te laten halen. "Ons doel is om hem terug volledig fit op het veld te krijgen zodat hij over al zijn capaciteiten kan beschikken", klinkt het op de officiële website van de club. "Hij wordt uitgeleend voor 18 maanden om Obbi de tijd te geven zijn beste niveau te vinden. We hopen dat hij ons al kan helpen dit seizoen, maar het hoofddoel blijft om het seizoen 22/23 te kunnen aanvatten met een Obbi Oulare die 100% over zijn fysieke en technische mogelijkheden beschikt en van hem een steunpilaar te maken in onze aanvallend comportiment”.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top