Virton geeft nu ook Geoffrey Mujangi Bia een kans

Sport | Excelsior Virton kan stilaan een volledig nieuw elftal tussen de lijnen brengen met de winterkoopjes die het de voorbije maand al deed. De laatste nieuwe aanwinst van L'Excel luistert naar de naam Geoffrey Mujangi Bia.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Mujangi Bia is natuurlijk geen onbekende voor de Belgische voetbalfan. De nu 32-jarige winger heeft al een rijkgevulde carrière in de benen die hem via Charleroi en Standard in Engeland (Wolverhampton, Watford), Zwitserland (Sion), Turkije (Kayserispor, Akhisarspor) en Israël (Petah Tikva) bracht. Tussendoor speelde hij ook nog even voor Sporting Lokeren. In totaal verzamelde Mujangi Bia meer dan 275 wedstrijden op profniveau.

Toch kon de tweevoudige Rode Duivel de verwachtingen nooit echt inlossen. Sinds de zomer van 2020 zat Mujangi Bia zonder club. De voorbije maanden trainde hij mee bij Free Pro Players en werd hij opgepakt nadat er een cannabisplantage in een flatgebouw waarvan hij de eigenaar was gevonden werd. De winger heeft altijd ontkend dat hij iets af wist van de zaak, maar werd toch in verdenking gesteld.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top