RWDM duwt het gaspedaal in! Daar is Igor De Camargo

Challenger Pro League | RWDM blijft het transfernieuws beheersen sinds de deal met John Textor gefinaliseerd werd. Met de komst van Montes, Kurdic en Vorogovskiy deed de Brusselse club al wat snelle zaakjes op de winterse transfermarkt en nu is ook de aangekondigde transfer van Igor De Camargo in kannen en kruiken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 38-jarige spits hoeft natuurlijk geen introductie meer. De Camargo is al jaren een icoon op de Belgische velden en keert na 17 jaar nog een keertje terug naar het stadion waar hij in z'n jonge jaren de nodige kansen kreeg om zich te ontwikkelen. De Camargo speelde tussen 2005 en 2006 namelijk al een jaartje voor FC Brussels waar hij 14x scoorde in 28 duels en zo zijn carrière in België definitief lanceerde.

Nadien liep het pad van De Camargo via Standard (2x), Mönchengladbach, Hoffenheim, KRC Genk, APOEL Nicosia en KV Mechelen. In 2018-2019 speelde de Braziliaanse Belg met KVM nog alles kapot in 1B (14 goals in 26 wedstrijden) en ook in de jaren nadien legde De Camargo nog regelmatig een bal in het mandje in 1A.

Nu wil hij RWDM aan promotie helpen. Voorzitter Thierry Dailly toont zich alvast in de wolken met zijn nieuwste aanwinst. “Het was voor mij een evidentie om Igor terug naar de tempel te halen. Deze zomer waren er reeds contacten maar uiteindelijk is dit niet kunnen doorgaan. In dit stadion heeft hij zijn succesvolle carrière gelanceerd en behoort tot grootste doelpuntenmakers van de club in de laatste jaren. Dit ligt in lijn met de ambitie van de club om belangrijke spelers binnen te halen die het DNA van Molenbeek in hen hebben", klinkt het op de officiële website.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top