RWDM haalt kersvers Bosnisch international naar Molenbeek

Challenger Pro League | RWDM is niet van plan om de strijd voor de tweede plaats zomaar zonder slag of stoot uit handen te geven. De Brusselaars worden momenteel gelinkt aan Igor De Camargo, maar strikten in tussentijd ook nog een nieuwe centrale verdediger.

Door Pickx

Deel dit nieuws

FK Sarajevo liet via haar officiële kanalen weten dat Numan Kurdic per direct naar RWDM verhuist. Kurdic is een 22-jarige Bosniër die vorige maand voor het eerst een A-cap haalde voor zijn land (oefenduel tegen de VS) en die sinds dit seizoen helemaal is doorgebroken bij het nummer vier uit de Premijer Liga.

Kurdic staat sinds het begin van het seizoen vast in de basis bij FK Sarajevo nadat hij zich als jeugdspeler helemaal opwerkte tot A-kernspeler én dus A-international van zijn land.

Aangezien de centrumverdediger nog onder contract lag bij Sarajevo, heeft RWDM dus een transfersom moeten betalen. Hoeveel die som is, is niet geweten. Maar het is wel klaar als een klontje dat de Brusselaars sinds de komst van John Textor kapitaalkrachtiger zijn geworden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top