RWDM verzilvert deal met co-owner Crystal Palace met... Jacob Montes!

Sport | De deal van RWDM met John Textor krijgt al meteen sportieve gevolgen. Daags na de bekendmaking van de investeringen van de co-owner van Crystal Palace staat de eerste Crystal Palace-huurling al aan de stoep van het Edmond Machtensstadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

En het is geen onbekende voor 1B, want niemand minder dan Jacob Montes trekt de komende maanden het shirt van RWDM aan. Montes was tot voor kort actief bij Waasland-Beveren, maar mocht deze winter beschikken. De Amerikaan kwam immers te weinig aan spelen toe op de Freethiel en hoopt nu met een verhuis naar Molenbeek wél te kunnen knallen.

“ Ik ben hier gekomen om mee te werken aan de promotie, wat momenteel de doelstelling is van de club", vertelt de offensieve middenvelder op de officiële website van RWDM. "De coach is ook iemand die heel dicht bij de spelers staat en dat vind ik zeer belangrijk. Ik hoop alvast zoveel mogelijk speelminuten te verzamelen en mijn steentje bij te dragen op het veld."

De 23-jarige Montes viel dit seizoen 9x in bij Waasland-Beveren en verzamelde zo 109 speelminuten. Toch was hij even onsterfelijk op de Freethiel toen hij in extremis de 4-3 scoorde tegen Virton nadat de Waaslanders 0-3 in het krijt hadden gestaan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top