RWDM "gecharmeerd" door interesse van investeringsgroep rond Crystal Palace

Challenger Pro League | Na SK Deinze lijkt nu ook RWDM in 2022 overstag te gaan voor de centen van een buitenlandse investeerder. De Brusselaars werden recent gelinkt aan een deal met de Engelse Premier League-club Crystal Palace en voorzitter Thierry Dailly laat zich die belangstelling welgevallen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de oefenpot tegen Francs Borains (0-4 winst na goals van Goncalves 2x, Rommens en El Ouamari) was de voorzitter van RWDM dan ook heel open over de interesse van het nummer 11 uit de Premier League.

''Als we willen groeien en op het hoogste niveau voetballen met RWDM, is er financiële versterking nodig"", aldus Dailly bij Het Laatste Nieuws. ''Ik ben gecharmeerd door de interesse van Crystal Palace. Dat een club uit de Engelse hoogste klasse interesse heeft, toont aan dat we niet slecht bezig zijn."

Voorlopig zijn RWDM en Lierse Kempenzonen nog de enige twee 1B-teams die niet in buitenlandse handen zijn. SK Deinze ging eerder deze maand overstag bij een aanbod van een investeringsgroep uit Singapore.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top