Virton schuift T1 Christophe Gregoire aan de kant

Sport | Excelsior Virton heeft in de ochtend na het 2-2 gelijkspel tegen Lierse Kempenzonen bekend gemaakt dat het een einde heeft gemaakt aan de samenwerking met T1 Christophe Gregoire.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club maakte het nieuws bekend via de officiële kanalen. Het zou - volgens de Luxemburgers - om een wederzijds akkoord gaan.

"We willen Christophe bedanken voor alles wat hij de voorbije vier maanden voor deze club gedaan heeft", stelt secretaris-generaal Oguchi Onyewu. "We beseffen dat hij het door de late samenstelling van de kern niet makkelijk heeft gehad, maar hij heeft heel hard gewerkt om een positieve sfeer te creëren binnen dit team en we wensen hem het allerbeste met zijn toekomst als T1."

Gregoire kwam deze zomer bij Virton toen er nog geen spelers waren. Hij kreeg een in allerhaast samengestelde kern waaruit hij er toch in slaagde om een vrij competitief elftal te boetseren. Virton telt na vijftien speeldagen 13 punten en is daarmee wel de rode lantaarn. De club staat op twee punten van Lommel SK; dat voorlaatste is.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top