Blessures en ziekte: centrale as krijgt het even te verduren bij Westerlo

Sport | KVC Westerlo incasseerde zondag op het veld van SK Deinze een eerste seizoensnederlaag. De competitieleider verloor met 2-1, maar blijft toch autoritair op kop in het algemene klassement. Toch waren er ook wat zorgpuntjes na afloop van de match.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo moest Thomas Van Den Keybus geblesseerd het veld verlaten terwijl ook Pietro Perdichizzi na 90 minuten met een pijnlijke grimas het veld verliet. En dat terwijl die andere centrale sterkhouder - Rubin Seigers - zelfs niet op het wedstrijdblad stond. KVC Westerlo TV ging na afloop van de match dan ook verhaal halen bij coach Jonas De Roeck.

"Seigers was vanochtend opgestaan met lichte koorts en kon dus niet spelen", verklaarde De Roeck. "Van Den Keybus heeft zijn enkel verzwikt terwijl Perdichizzi last had van zijn schouder. We gaan moeten kijken wat er precies aan de hand is, maar ik denk dat het allemaal nog wel zal meevallen."

Volgend weekend staat de topper tegen Waasland-Beveren op het programma. Afwachten of het trio tegen dan opnieuw volledig fit zal zijn om de strijd weer aan te gaan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top