Lommelse jeugd floreert: na Belghali krijgt nu ook Anello een profcontract

Challenger Pro League | Lommel SK haalde deze zomer geen enkele Belgische nieuwkomer, maar de club slaagde er wel in om twee jeugdspelers door te laten stromen naar de basisploeg van het eerste elftal.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo tekende de 19-jarige Rafik Belghali eerder deze zomer al een eerste profcontract dat hem tot 2024 aan de Gestelsedijk houdt. De youngster bevestigde meteen met vier basisplaatsen in de eerste vier competitieduels, maar bleef afgelopen weekend tegen Lierse Kempenzonen wel langs de kant.

En nu is het de beurt aan Agustin Anello (ook nog maar 19) om zijn handtekening te zetten onder zijn eerste profcontract. Ook hij kreeg een verbintenis tot medio 2024 en ook hij maakte de voorbije weken indruk in het eerste elftal. Anello stond tot op heden in elke wedstrijd in de basis en leverde tegen Lierse Kempenzonen ook zijn eerste assist in het profcircuit af.

Het duo hoopt om in de voetsporen te kunnen treden van Anass Zaroury. Die kreeg vorig seizoen ook vlot zijn kans binnen de club en maakt inmiddels mee het mooie weer bij Sporting Charleroi.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top