Van Imschoot (Lierse K.) streng voor zijn manschappen: "Kunnen we ons niet permitteren"

Challenger Pro League | Lierse Kempenzonen ging zondagavond met 3-1 onderuit op het veld van Lommel SK. De Pallieters kwamen al in de eerste minuut op achterstand en konden zich nooit echt terug in de match knokken. Coach Tom Van Imschoot was niet geheel verbaasd door de manier waarop zijn team het veld op kwam, ook al had hij er alles aan gedaan om een dergelijk scenario te vermijden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Het was een heel vreemde wedstrijd", vertelde de Lierse coach op de persbabbel. "Na vijf seconden had ik al een slecht gevoel en na 40 seconden stonden we al op achterstand. Ik had eerder in de week nog gewaarschuwd voor decompressie na de goede match van vorige week. De spelers kregen toen heel wat lovende kritieken en dan is het misschien logisch dat er wat decompressie optreedt, maar in de eerstvolgende match moet je daar dan wel iets tegenover zetten."

Maar de bezoekers werden koud gepakt door een vinnig Lommel en begonnen de match zo eigenlijk met een achterstand. "We zaten eigenlijk in een situatie waarin we 90 minuten achter de feiten aan moesten lopen. We hebben wel onze momentjes gehad, maar toonden de weinig scherpte voorin. Het was net allemaal iets minder, maar eigenlijk kunnen we dat ons niet permitteren. We moeten allemaal 100% zijn en dat was hier in Lommel niet het geval. We hebben onszelf hier stevig in de voet geschoten. Dit verlies mogen we voor eigen rekening nemen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top