Virton blijft doorgaan na het sluiten van de transfermarkt en realiseert 100e zomertransfer van 1B

Sport | Na het eindigen van de zomerse transferperiode maakten we een balans op van de deals die de 1B-teams deze zomer konden bewerkstelligen. Daarbij kwamen we aan 99 inkomende transfers, maar Virton vond dat getal kennelijk maar niks en stelde zo'n 24u na het sluiten van de transfermarkt nieuwkomer nummer 100 voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Luxemburgers haalden Thomas Touré transfervrij naar het Stade Yvan Georges. Touré is een 27-jarige Ivoriaanse Fransman (en past dus perfect binnen de lijst van meest aanwezige nationaliteiten in 1B) die vooral als linksbuiten uit de voeten kan.

De winger speelde al zijn hele carrière in Frankrijk en heeft 61 Ligue 1-wedstrijden in de benen voor Bordeaux en Angers. Daarnaast verzamelde hij ook meer dan 30 wedstrijden in de Ligue 2 (Paris FC en Sochaux).

Vorig seizoen verliep het allemaal wat minder goed voor Touré, want hij belandde in de B-kern van Angers waar hij amper 7x meespeelde met Angers B in de National 2 (Group D). Dat is het vierde niveau in Frankrijk. Sinds 30 juni zat hij zonder club.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top