Covid-19 hakt in op selectie van Moeskroen: Scifo, Mpenza én heel wat spelers in quarantaine

Sport | Excelsior Moeskroen zal zaterdag met een stevig vertekende selectie starten aan de match tegen Lommel SK nadat het Covid-19 virus zich een weg heeft gebaand doorheen de kleedkamer van Les Hurlus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo zitten Eric Bocat, Manuel Angiulli, Clement Tainmont, Zakaria Atteri en Virgiliu Postolachi allemaal in quarantaine. Ook T1 Enzo Scifo en assistent-coach Emile Mpenza zullen er straks niet bij zijn. Op de koop toe is Lucas Ribeiro ook nog eens roodgeschorst. Dat maakt dat vier spelers die vorig weekend nog in de basis stonden voor de openingsmatch tegen RWDM er niet zullen bij zijn tegen Lommel SK. Ook Joachim Carcela, Adrien Giunta en Harlem Gnohéré zijn (weer) niet van de partij.

Maar er is ook goed selectienieuws. Nieuwkomers Olivier Myny en Jérémy Taravel zijn speelgerechtigd en zitten wel voor het eerst in de selectie.

Race tegen de klok

Bij Lommel SK is het nog wat koffiedik kijken wie er allemaal paraat zal zijn. De Limburgers sukkelden vorig weekend met heel wat blessures én bovendien waren er ook nog vier spelers niet speelgerechtigd waardoor er zelfs te weinig spelers op de bank zaten. Laurent Lemoine zal er al zeker niet bij zijn. Hij kreeg rood tegen Waasland-Beveren en is twee speeldagen geschorst. Zijn plek centraal achterin wordt wellicht ingenomen door nieuwkomer Jesper Tolinsson.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top