Selectienieuws KVC Westerlo - RWDM: nog steeds geen Vetokele; Euvrard moet puzzelen

Sport | KVC Westerlo en RWDM openen vrijdagavond de tweede speeldag van 1B. Beide teams wonnen hun openingsmatch en hebben dus nog een perfect rapport. Een zes op zes zou voor beide teams een mooie boost opleveren, maar (minstens) één van de twee verliest straks haar maximum.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor de wedstrijd tegen RWDM kan Jonas De Roeck op dezelfde namen rekenen als voor de openingsmatch op Virton. Dat betekent wel dat Igor Vetokele nog steeds niet van de partij is. De aanvalsleider van de Kempenaars is nog niet hersteld van zijn spierblessure, maar zou in de loop van volgende week wel weer de trainingen kunnen hervatten. Ook Christoffer Remmer (enkel) staat niet op het wedstrijdblad.

Bij RWDM zijn Théo Gécé en Thomas Ephestion er niet bij in tegenstelling tot vorig weekend. Gécé is geblesseerd terwijl Ephestion als Westerlohuurling niet mag spelen tegen zijn werkgever. Een aderlating voor Vincent Euvrard; want de Martinikaan behoorde bij de uitblinkers tegen Excelsior Moeskroen. Nieuwkomers Ibrahama Sankhon en Ivann Botella zitten ook niet in de selectie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top