Aabbou, Hamzaoui, Allach, ... Virton stelt maar liefst zes spelers tegelijk voor

Challenger Pro League | Excelsior Virton heeft haar selectie zowat verdubbeld. De Luxemburgers stelden donderdagmiddag maar liefst zes nieuwe spelers voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bij die zes zijn Ayyoub Allach, Jamal Aabbou en Anas Hamzaoui de bekendste namen voor het 1B-publiek. Allach was de voorbije jaren een vaste waarde bij Lierse (met een tussenstop in de VS) en heeft op zijn 23e al meer dan 100 profmatchen in de benen.

Aabbou (21) was vorig seizoen even ploegmaat van Allach bij Lierse K. nadat hij verhuurd werd door Lommel SK. Bij de Limburgers leek de winger op weg naar de doorbraak na een sterk 2019-2020, maar hij verdween op het achterplan na de komst van City Football Group (en de opmars van Zaroury).

Hamzaoui komt dan weer over van Union, waar hij vorig seizoen weinig speelde door een zware blessure. In de jaren voordien verzamelde de 25-jarige Brusselaar wel heel wat speelminuten in 1B; al was hij nooit onbetwiste titulairs bij de huidige kampioen van 1B.

De drie andere jongens zijn nobele onbekenden. Paolo Napoletano is een 19-jarige Italiaanse winger die overkomt van de U19 van Parma, Joris Ahlinvi is een 26-jarige Franse aanvaller die de voorbije jaren in de VS speelde en Jad Mouaddib is een 22-jarige middenvelder die via Caen in Roemenië (FC Farul) was beland.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top