Prychynenko draagt meteen aanvoerdersband bij SK Deinze: "Tijdens oefenduels zien wie de rol aankan"

Challenger Pro League | SK Deinze nam zaterdag vlot te maat van de buren van Sparta Petegem. De vlotte 0-4 overwinning was geen verrassing, maar de aanduiding van de aanvoerder van SK Deinze was dat misschien wel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Coach Wim De Decker had nieuwkomer Denis Prychynenko de aanvoerdersband aangeschoven. De 29-jarige verdediger nam zijn taak ter harte en stuwde zijn team naar een degelijke prestatie. Toch is het nog lang niet zeker wie het seizoen zal starten als opvolger van Flavien Le Postollec.

Eerder in de voorbereiding kregen ook Lennart Mertens en Raphael Lecomte de aanvoerdersband al aangemeten. Mertens was vorig seizoen vice-aanvoerder en droeg uiteindelijk een tiental keren de band in afwezigheid van Le Postollec. Lecomte was dan weer aanvoerder bij KSV Roeselare in 2017-2018.

“Wie aanvoerder wordt heb ik nog niet uitgemaakt, maar Denis is één van de kandidaten”, vertelde coach Wim De Decker bij Het Laatste Nieuws. “Tijdens deze oefencampagne willen we zien wie die rol aankan en wie niet.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top