Oefentopschutter 1B: de Limbombes (Lierse K.) voeren de forcing

Sport | Net zoals de voorbije jaren houden we tijdens de oefencampagnes van de 1B-teams een topschuttersklassement bij. In dit klassement gaan we dit seizoen op zoek naar een opvolger voor Anel Hajric (Sporting Lokeren / 2019-2020) en Igor Vetokele (KVC Westerlo / 2020-2021).

Door Pickx

Deel dit nieuws

Aangezien de ene ploeg meer oefenduels speelt dan de andere én aangezien de ene tegenstander net iets makkelijker doelpunten toelaat dan de andere, moet dit klassement natuurlijk puur ludiek bekeken worden. Er is dan ook op geen enkele manier een vergelijking mogelijk tussen de prijsschutters, maar desalniettemin is het natuurlijk wel leuk om te zien wie er goed bij schot is voor de start van het seizoen.

Momenteel zijn dat vooral de broertjes Limbombe. Maxime én Stallone scoorden elk al 3x voor Lierse Kempenzonen en voeren zo het klassement aan. Binnen drie weken start de competitie in 1B en heel wat teams hebben nog een stevig oefenprogramma. Dus wijzigingen zijn de komende dagen en weken absoluut nog mogelijk.

3 goals
Stallone Limbombe (Lierse Kempenzonen), Maxime Limbombe (Lierse Kempenzonen)

2 goals
Maesen (Lierse Kempenzonen), Bastians (Waasland-Beveren), Montes (Waasland-Beveren), Verreth (Waasland-Beveren), Lavie (RWDM), Vaesen (KVC Westerlo), Abdallah (Lierse Kempenzonen)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top