Opnieuw twee oud-JPL'ers op proef bij Excelsior Moeskroen

Challenger Pro League | Enzo Scifo heeft wederom twee testers toegevoegd aan zijn selectie. De coach van Excelsior Moeskroen verwelkomde eerder deze week Corentin Fiore en Luis Pedro Cavanda op Le Cannonier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tweevoudig Rode Duivel Luis Pedro Cavanda (30 jaar) zoekt al meer dan een jaar naar een nieuwe club nadat zijn overeenkomst bij Standard beëindigd werd in mei 2020. Sindsdien dook de rechterflankverdediger ook nog wel op bij RFC Seraing, maar naast wat onderhoud van het dalende conditiepeil kwam er niet uit de bus voor de voormalige verdediger van Lazio Roma en Galatasaray. Nu waagt hij dus zijn kans bij Moeskroen.

Ook Corentin Fiore (26 jaar) wil indruk maken op Scifo en de Mpenza's. Fiore zit zonder club na een minder succesvolle periode in Italië (Teramo en Ravenna) en hoopt om nu terug aan de slag te kunnen in eigen land. Eerder speelde Fiore wel een vijftigtal wedstrijden in de JPL voor Standard en Cercle Brugge.

Exit

Volgens La Dernière Heure mikken Matias Silvestre en Marko Bakic dan wel weer op een vertrek. Silvestre traint momenteel individueel terwijl Bakic zelfs die moeite niet meer doet in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top