Deze Rode Duivels zoeken deze zomer naar een nieuwe club

Sport |

Jammer maar helaas. De Rode Duivels moesten vervroegd hun koffers nemen op het Europees Kampioenschap 2020. Voor sommigen is het eindelijk vakantie, maar voor anderen ligt er echter nog werk op de plank. Zij moeten immers uitmaken bij welke club ze de komende jaren zullen spelen.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Youri Tielemans

Youri Tielemans speelde niet geweldig tijdens Euro 2020 maar gelukkig kan de 24-jarige middenvelder van Leicester City zich optrekken aan het beresterk seizoen dat hij speelde in de Premier League. Tielemans speelde zelfs zo goed dat zowel Liverpool als Manchester United nu hengelen naar zijn diensten. Of Tielemans de stap naar één van deze topclubs zal zetten, zal moeten blijken. Feit is wel dat het voormalige purple talent staat te popelen om Champions League te spelen en dat zal dit seizoen wederom niet lukken in het shirt van Leicester.

 

Dennis Praet

Dennis Praet vervoegde in 2019 Youri Tielemans bij Leicester City. Samen met Tielemans vormde hij tijdens zijn allereerste seizoen in de Premier League een succesvolle tandem op het middenveld die elke tegenstander kon doen zweten. Dit seizoen probeerde coach Brendan Rodgers iets nieuws en hierdoor zat Praet vaak op de bank. Omdat hij al een dagje ouder wordt, staat hij open voor een nieuwe club en die club wordt misschien Arsenal.

 

Dedryck Boyata

Het verhaal van verdediger Dedryck Boyata bij Hertha Berlijn is zo goed als afgelopen. Zijn contract tot 2022 wordt niet verlengd en hij zal dus moeten uitkijken naar een andere club. Gelukkig speelde hij twee goede wedstrijden op het EK waardoor hij zichzelf in de kijker heeft plaatste bij enkele Europese middenmoters. Als we de geruchten mogen geloven, zijn AS Roma en OSC Lille het meest geïnteresseerd in de diensten van Boyata.

 

Jason Denayer

Ook het contract van verdediger Jason Denayer bij de Franse topclub Olympique Lyon loopt eind 2022 onherroepelijk af. Vorig seizoen was Denayer nochtans sterkhouder bij Lyon, maar de onderhandelingen met het bestuur verlopen naar verluidt zeer stroef. Denayer hoeft echter niet te panikeren: AS Roma en Napoli zouden volgens de Italiaanse pers interesse hebben in de 26-jarige Rode Duivel.

 

Toby Alderweireld

Volgens de Britse pers heeft Toby Alderweireld enkele weken geleden een vertrekverzoek ingediend bij Tottenham Hotspur. Alderweireld staat sinds 2015 al op de loonlijst bij Tottenham, maar kon nooit prijzen pakken en vertoefde het afgelopen seizoen vaker op de bank dan hem lief is. Mega Toby wil dus andere oorden opzoeken en dat was het signaal voor Antwerp FC om te polsen naar zijn voorwaarden. Helaas voor Antwerp kunnen ze het salaris van Alderweireld niet betalen, maar misschien kan Toby’s voormalige club Ajax dat wel?

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top