Lierse K. en Waasland-Beveren halen hamer boven in oefenduels.

Sport | Lierse Kempenzonen heeft zaterdag heel vlot haar tweede oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. De Pallieters wonnen met 0-7 van tweedeprovincialer Zandhoven SK en spoelden zo de ietwat magere 2-0 van tegen Hooikt snel door met en klinkende overwinning. Waasland-Beveren won haar opener met 1-6 van Svelta Melsele.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Coach Tom Van Imschoot stuurde in beide helften een verschillend elftal het veld in, maar beide teams hadden er wel zin in. Na 90 minuten stond er een droge 0-7 op het bord na goals van Maesen (2x), Maxime Limbombe (2x), Stallone Limbombe, Lennart Leemans en Alexander Maes.

Nieuwkomers Yagan en Abdallah maalden hun eerste speelminuten af terwijl Naessens nog niet fit genoeg was. Hij volgt nog een individueel programma. Ook testers Liongala en Van Den Eynden waren wederom van de partij.

Testers pikken doelpuntje mee

Waasland-Beveren liet in haar eerste oefenpot een 1-6 optekenen bij de buren van Melsele (derde nationale). Iets voor het halfuur opende Efford de score vanop de stip waarna tester Adetula even later de 0-2 ruststand op het bord zette. Na de pauze diepten Bastians (2x), Montes (ook al een tester) en Verreth de score nog verder uit. Tussendoor kon de thuisploeg de eer nog redden.

Bij Waasland-Beveren ontbraken Kablan, Faucher en De Mey nog door blessures terwijl doelman Jackers ook nog onvoldoende fit was om wat speelminuten mee te pakken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top