De Decker (SK Deinze) voegt drie bekende namen toe aan zijn technische staf

Challenger Pro League | Na enkele maanden in de luwte is Wim De Decker nu klaar om op de voorgrond te treden bij SK Deinze. De nieuwe T1 werkte de voorbije weken hard aan zijn nieuwe technische staf en stelde deze dan ook met de nodige trots voor tijdens een persbabbel die de club vrijdagmiddag georganiseerd had.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Decker haalde drie bekende namen uit het Belgische voetbal naar het Burgemeester Van De Wielestadion. Zo vervoegt Pieter--Jan Monteyne de staf als assistent-coach. De nu 38-jarige West-Vlamingen heeft een rijk verleden bij Roeselare, Beerschot, Mons en OHL en krijgt nu zijn kans in het trainersgebeuren.

Monteyne wordt bijgestaan door Flavien Le Postollec. De 37-jarige Fransman speelde tot enkele weken geleden nog gewoon mee bij Deinze, maar schuift nu dus door naar de technische staf. Ook Le Postollec draagt heel wat profervaring mee. Zo speelde hij voor zijn periode bij Deinze (onder meer) ook nog voor Eupen, Mons en OHL.

Brian Vandenbussche wordt dan weer de nieuwe keeperstrainer. De drievoudige Rode Duivel speelde in zijn actieve carrière bij Heerenveen, Gent en Cercle Brugge en vervangt bij SK Deinze Stefan Vergote; die doorgroeit naar de functie van teammanager.

Hongerig

"Ik ben hier terecht gekomen bij een warme, ambitieuze maar ook realistische club", vertelde de De Decker. "We zijn nu de fundamenten aan het zetten voor een organisatie waarop we nog lang kunnen teren en daarbij is de omkadering van de spelers ook heel belangrijk. Onze staf bestaat nu uit heel ambitieuze en hongerige mensen en dat is een aspect waarnaar we echt op zoek waren."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top