Jens Naessens vindt na absoluut pechjaar onderdak bij Lierse Kempenzonen

Sport | Lierse Kempenzonen heeft alweer een zaakje gedaan op de transfermarkt. De Kempenaars maakten woensdagmiddag bekend dat Jens Naessens het komende seizoen op het Lisp zal spelen. De 30-jarige aanvaller kreeg een contract voor één seizoen met optie.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Naessens haalt Lierse Kempenzonen alweer een gevestigde 1B-naam binnen. De spits speelde de voorbije jaren voor KVC Westerlo en KSV Roeselare en scoorde 19x in 60 wedstrijden. Na de teloorgang van Roeselare ging Naessens aan de slag bij het Italiaanse Foggia, maar dat draaide uit op een fiasco.

Bij Lierse Kempenzonen hoopt Naessens opnieuw spelplezier te vinden en terug aan te knopen met zijn doelpuntenreeks in 1B. Naessens staat namelijk nog steeds op de achtste plek in de 1B-doelpuntenranking (2016 - heden).

"Toen Lierse mij contacteerde heb ik niet getwijfeld", vertelt Naessens op de officiële website van Lierse K.. "Het was voor mij belangrijk om snel duidelijkheid te krijgen omtrent mijn carrière. Ik sta te popelen om terug te voetballen en doelpunten te scoren. Zelf heb ik altijd mooie herinneringen overgehouden aan wedstrijden op het Lisp, veel sfeer en aangename wedstrijden. Laat het seizoen maar snel beginnen!”

#WelkomJens ?? Lierse bereikte deze namiddag een akkoord met Jens Naessens. De 30-jarige aanvaller ondertekende na het...

Geplaatst door Lierse K. op Woensdag 12 mei 2021

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top