Lierse Kempenzonen geeft De Schryver een nieuwe kans in 1B

Sport | Lierse Kempenzonen blijft de transfermarkt bestormen. De Pallieters haalden de voorbije weken al heel wat nieuwe spelers naar het Lisp en sinds maandag mag ook Guillaume De Schryver zich tot de Lierse strijdkrachten voor het seizoen 2021-2022 rekenen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 24-jarige De Schryver zat sinds vorige zomer zonder club nadat zijn contract bij KVC Westerlo niet verlengd werd. Tussen 2018 en 2020 speelde de aanvallende middenvelder nochtans 41 wedstrijden voor de Kemphanen nadat hij in 2016-2017 debuteerde voor Cercle Brugge en ook daar 12x meespeelde in 1B.

Nu krijgt De Schryver dus een nieuwe kans bij Lierse Kempenzonen, waar hij een contract voor één seizoen ondertekende. 

“Uiteraard ben ik opgetogen met deze overeenkomst", vertelt De Schryver op de officiële website van Lierse Kempenzonen. "Ik kom bij een mooie club terecht met een fanatieke achterban. De geel-zwarte transfers van de voorbije weken getuigen van een gezonde ambitie. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit mooie project. Mijn kwaliteiten? Als nummer tien probeer ik altijd hard te werken voor het team en heb ik een prima pass in de voeten.“

#WelkomGuillaume ??Lierse bereikte deze namiddag een akkoord met Guillaume De Schryver. De 24-jarige aanvallende...

Geplaatst door Lierse K. op Maandag 3 mei 2021

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top