Union pakt al meteen stevig uit met eerste 1A-transfer

Challenger Pro League | Union Sint-Gillis speelde dit seizoen als een wervelwild doorheen de D1B Pro League. Maar dat wil niet zeggen dat de club zich naar het volgende seizoen toe niet zal versterken. Zeven spelers kregen eerder deze week te horen dat ze hun kastje mogen leegmaken terwijl vrijdagavond al een eerste nieuwkomer werd voorgesteld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

En die eerste nieuwkomer is meteen al een stevige naam. Bart Nieuwkoop tekende een contract van drie seizoenen bij Union en komt over van het Nederlandse Feyenoord.

De 25-jarige rechtsachter heeft meer dan 80 wedstrijden in de benen bij de Rotterdammers, daarin kon hij een landstitel en twee bekers op zak steken en speelde onder meer mee in de Champions League (vier matchen) en de Europa League (vijf matchen). Dit seizoen begon Nieuwkoop ook nog goed bij Feyenoord, maar de laatste weken werd hij van het veld gehouden door een hamstringblessure.

Nieuwkoop was einde contract bij Feyenoord en maakt nu dus zijn eerste uitstapje buiten Nederland. 

?? ?????????????? ???????? ??????????????????! ?? Ontdek hier meer over onze nieuwe Nederlandse verdediger: https://bit.ly/3xzUKYR #?? #WelcomeBart

Geplaatst door Royale Union Saint-Gilloise op Vrijdag 30 april 2021

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top