Club NXT zonder sterkhouders tegen Union; Mazzu beloont pechvogel Lorbek met eerste selectie

Challenger Pro League | In haar laatste thuismatch van het seizoen ontvangt rode lantaarn Club NXT de fiere kampioen; Union Sint-Gillis. Na de zege tegen Lierse Kempenzonen hopen de Brugse youngsters om ook iets te rapen tegen het quasi ongenaakbare Union.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Allereerst omdat Union ook na het behalen van de titel én de blessure van topschutter Dante Vanzeir gewoon blijft doorstomen. De Brusselaars pakten de voorbije weken 7 op 9 tegen Westerlo, Seraing en Lommel en willen het seizoen maar wat graag afsluiten met nog twee extra zeges.

Voor de verplaatsing naar Daknam kan Mazzu op zijn sterkst mogelijke ploeg (buiten Vanzeir) rekenen. Daarnaast beloonde de coach van de kampioen Nik Lorbek met een eerste seizoensselectie. De Sloveen kwam dit seizoen nog niet in actie door blessureleed, maar mag nu dus toch nog hopen op speelminuten.

Bij Club NXT zijn er meer selectiezorgen. Zo is draaischijf Thomas Van Den Keybus geschorst terwijl ook Ignace Van der Brempt en 'man-in-vorm' Maxim De Cuyper niet in de selectie zitten. En ook Daniel Perez mag zich opnieuw opmaken voor een match bij de A-ploeg. Toptalent Mathis Servais is er wel weer bij na twee weken afwezigheid.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top