Club NXT met 'ervaren team' naar Molenbeek bij voorlaatste kans om eindelijk punten te pakken buitenshuis

Sport | Club NXT maakte dit seizoen een mooie evolutie door, maar heeft vier speeldagen voor het einde van de competitie nog wel een pijnlijke 'nul' op het bord staan. De Brugse youngsters slaagden er dit seizoen nog altijd niet in om een of meerdere punten te pakken in een uitmatch. Straks krijgen de Bruggelingen een voorlaatste kans om de eer te redden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op speeldag 25 trekt Club NXT naar RWDM. De Brusselaars zijn nog foutloos tegen Club NXT. De twee uitduels werden vlot gewonnen (0-2 en 1-3) en ook de thuismatch in het Edmond Machtensstadion leverde een driepunter op (2-0).

Die match dateert al wel van de openingsspeeldag en sinds dat allereerste uitduel boekte Club NXT heel veel progressie. Alleen bleven de (uit)punten achterwege. Met de late retour naar Molenbeek kunnen de Bruggelingen wel nog eens extra accentueren dat ze niet meer dezelfde ploeg zijn als op speeldag 1 en die kans wil Rik De Mil absoluut grijpen. De coach nam zowat alle ervaren jongens op in zijn selectie.


Als Club NXT er toch opnieuw niet in slaagt om minstens een puntje mee te graaien op verplaatsing, dan krijgen ze op de slotspeeldag nog een allerlaatste kans op het veld van KVC Westerlo.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top