Contractverlenging én twee vertrekkers bij Lierse Kempenzonen

Sport | Lierse Kempenzonen kreeg vorige week het verlossende nieuws dat het ook volgend seizoen in 1B mag voetballen. En dat toekomstperspectief brengt meteen vreugdevolle én pijnlijke beslissingen met zich mee.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo raakte bekend dat aanvoerder Ben Santermans en linksachter Timo Cauwenberg volgend seizoen niet meer in het shirt van Lierse Kempenzonen te zien zullen zijn. De club besliste om de opties in de contracten van de twee verdedigers niet te lichten waardoor ze mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Beiden waren dit seizoen basisspeler, maar omdat de club stappen wil zetten naar het komende seizoen toe werd toch beslist om voor andere profielen te gaan. Santermans (28) en Cauwenberg (26) speelden de voorbije seizoenen elk vlot meer dan 100 wedstrijden in 1B (bij Lommel SK en Lierse K.). Eerder maakte ook Toon Janssen al bekend dat hij na dit seizoen het Lisp verlaat.

Contractverlenging

Jarno De Smet kreeg wél goed nieuws van de technische staf. De 22-jarige doelman mocht zijn contract verlengen met één seizoen. De ex-speler van Lommel SK en Beerschot VA kreeg dit seizoen in vier duels zijn kans, maar verloor toch weer zijn titularisplaats aan Bernd Brughmans.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top