RFC Seraing verlengt het verblijf van vijf Métallos

Sport | RFC Seraing heeft het verdict van de strijd om de tweede plaats én de mogelijke promotie niet afgewacht om de opties in de contracten van vijf spelers te lichten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Les Métallos maakten vrijdagmiddag bekend dat Gerald Kilota, Abdel Al Badoui, Ali Sanogo, Antoine Bernier en Francesco D'Onofrio ook volgend seizoen nog onder contract blijven bij de club. Seraing lichtte de opties in de contracten van het vijftal waardoor ze automatisch een extra jaartje in het Stade du Pairay kunnen vertoeven.

Van het vijftal zijn Kilota en Bernier onbetwiste titularissen terwijl ook Al Badoui quasi elke wedstrijd wel tussen de lijnen kwam. Sanogo was lang geblesseerd, maar is op de terugweg en D'Onofrio is een kind van het huis die er staat als Ferrera hem nodig heeft.

Met de contractverlengingen van deze vijf spelers heeft Seraing toch al iets meer zekerheid naar volgend seizoen toe. Want met acht huurlingen van zusterclub FC Metz zitten er toch heel wat spelers in de selectie die na de zomer mogelijk niet meer in Luik zullen spelen.

??? Options levées pour ces cinq joueurs !

Geplaatst door RFC Seraing Officiel op Vrijdag 12 maart 2021

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top