Acht Club NXT-spelers en coach De Mil mee op het vliegtuig richting Kiev

Sport | Club Brugge speelt donderdag haar heenwedstrijd in de 1/16 finales van de Europa League. De Bruggelingen spelen eerst uit bij Dinamo Kiev, maar kregen in de aanloop naar de match te kampen met een heuse coronagolf.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Heel wat sterkhouders moesten forfait geven voor de trip naar Oekraïne waardoor er maar liefst acht 'vaste' Club NXT-spelers mee het vliegtuig op gingen. Nathan Fuakala, Ignace Van Der Brempt, Thomas Van Den Keybus, Senne Lammens en Maxime De Cuyper waren al eens opgeroepen voor een Europese match, maar nu staan ook de namen van Arne Engels (eerste Europese selectie), Ibrahima Fofana en de amper 16-jarige Mathis Servais mee op het wedstrijdblad.

Als extra steuntje krijgen de Brugse youngsters wel vertrouwde gezichten voor zich in de kleedkamer, want Club NXT-coach Rik De Mil en T2 Tim Smolders nemen de honneurs waar bij afwezigheid van de door Covid getroffen Philippe Clement en co.

De 22 geselecteerde spelers voor Dynamo Kiev - Club! ???? #DynClu #UEL ?? Net als Vanaken, Mitrovic en Denswil stapt ook...

Geplaatst door Club Brugge K.V. op Dinsdag 16 februari 2021


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top