Lierse Kempenzonen neemt afscheid van Ibrahim El Ansri

Sport | Lierse Kempenzonen heeft vrijdag een punt gezet achter de samenwerking met Ibrahim El Ansri. Club en speler kwamen tot een akkoord om hun verbintenis (die nog tot medio 2022 liep) te beëindigen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

El Ansri kwam afgelopen zomer terug op het Lisp voetballen nadat het voormalige jeugdproduct van de JMG Academy zijn professionele carrière ook al in Lier begonnen was. De middenvelder kwam in 2015 in het eerste elftal van Lierse terecht en voetbalde er tot 2018. Via omzwervingen bij ASV Geel en Thes Sport kwam El Ansri dan vorige zomer terug voetballen op de oude nest.

De terugkeer liep evenwel niet zoals gewenst. De Marokkaanse Belg raakte maar moeilijk in de basiself en moest zich voornamelijk tevreden stellen met een plekje op de bank. In totaal kwam El Ansri dit seizoen 9x in actie (waarvan 4x als titularis) en verzamelde hij net geen 400 speelminuten.

Lierse K neemt afscheid van Ibrahim El Ansri Lierse K en Ibrahim El Ansri hebben vandaag beslist om de samenwerking stop te zetten. We wensen Ibrahim nog veel succes in zijn verdere carrière.

Geplaatst door Lierse K. op Vrijdag 29 januari 2021

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top