RWDM vindt nog versterking bij reeksgenoot KVC Westerlo

Sport | RWDM heeft dan toch nog een nieuwe speler toegevoegd aan de selectie. De Brusselaars waren oorspronkelijk niet echt van plan om zich te roeren op de winterse transfermarkt, maar zagen een buitenkansje met de huur van Thomas Ephestion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ephestion werd eerder deze maand nog naar de C-kern gestuurd bij KVC Westerlo, maar mag nu dus wel hopen op eerherstel bij RWDM.

De middenvelder kwam deze zomer naar het Kuipje, maar kon slechts één basisplaats versieren. Dat was dan uitgerekend in de uitmatch bij RWDM, waar Ephestion duidelijk meer indruk gemaakt moet hebben op de Brusselaars dan op zijn eigen coach. Na die basisplek kwam de eenvoudige international van Martinique enkel nog achttien minuutjes in actie tegen Club NXT. Sinds 14 januari zat hij - samen met Ghandri, Ghorzi en Muritala - in de Westelse C-kern.

Voor zijn periode bij Westerlo bouwde de 25-jarige Ephestion een carrière op in de lagere reeksen van Frankrijk. Zo speelde hij onder meer voor Béziers, Lens en US Orléans. De centrale middenvelder heeft zo'n 90 profmatchen in de benen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top