KVC Westerlo bant viertal uit de A-kern

Sport | Ook KVC Westerlo probeert van de winterse transferperiode gebruik te maken om de selectie wat 'op te schonen'. In die optiek haalden de Kempenaars al twee nieuwe krachten naar het Kuipje, maar nu blijkt ook dat er vier spelers niet langer met de A-kern mogen meetrainen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Thomas Ephestion, Nader Ghandri, Mohamed Ghorzi en Yunusa Muritala moeten volgens Gazet van Antwerpen niet langer hopen op speelminuten bij KVC Westerlo. Het kwartet mag niet meer meetrainen met de A-kern en kreeg een indiviueel programma toegewezen.

Van het viertal is Ghandri natuurlijk de bekendste. De Fransman was in 2018-2019 een sterkhouder bij Westerlo. Na het seizoen ging hij terug naar Antwerp (dat hem verhuurde aan de Kemphanen), maar daar kon hij zich niet doorzetten. Vorige winter haalde Westerlo Ghandri dan definitief naar het Kuipje, maar sindsdien was de sterke middenvelder/verdediger slechts een schim van zichzelf.

Ghorzi en Muritala kwamen sinds hun komst nog niet in actie voor de Kempenaars en zomerkoopje Ephestion kon al het goede dat van hem verwacht werd nog niet inlossen. De middenvelder stond dit seizoen 1x in de basis (uit bij RWDM) en mocht voor het overige slechts 3x kort invallen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top