Langdurig geblesseerden maken rentree in groepstrainingen bij Lommel en Seraing

Sport | Lommel SK en RFC Seraing waren in de eerste helft van het seizoen al bij de beteren op offensief vlak. Maar in 2021 gaan ze wellicht nog sterker voor de dag komen. Niet per se door nieuwe transfers, maar wel door de terugkeer van twee pechvogels die dit seizoen nog niet in actie konden komen door blessureleed.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bij Lommel maakte Ishak Boussouf zijn rentree tijdens de groepstrainingen. De 19-jarige flankaanvaller werd deze zomer met heel wat verwachtingen naar de Gestelsedijk gehaald, maar de Algerijnse jeugdinternational viel nog voor de start van het seizoen uit met een knieblessure. Na een stevige revalidatie stond Boussouf deze week voor het eerst sinds maanden weer tussen zijn ploegmaats op het trainingsveld.

En ook bij RFC Seraing stond er iemand met een brede glimlach op het terrein. Ali Sanogo mocht zich opnieuw bij de spelersgroep voegen nadat hij in juni 2020 uitviel met een knieblessure. De flankaanvaller was vorig seizoen een van dé uitblinkers bij Seraing en stond met stip genoteerd om één van de revelaties van 1B te worden. Een operatie en een lang herstel hielden hem maanden aan de kant. Nu lijkt de aanvaller klaar om bij de competitiehervatting te knallen als vanouds.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top