Drie spitsen die we graag zouden zien bij Barça

Voetbal |

Met het vertrek van Luis Suarez, het falen van Griezmann, Braithwaite en Coutinho en het mogelijke vertrek van Lionel Messi aan het einde van het seizoen, moet Barça nieuwe aanvallers vinden. Hier zijn drie spelers die zich bij de Blaugrana zouden kunnen aansluiten.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Terwijl Barça zaterdag in Andalusië tegenover Granada staat, kan de maand januari voor Barcelona van groot belang zijn. De Blaugrana zijn op zoek naar de aanstootgevende parel die Luis Suarez kan doen vergeten. Hier zijn er drie die de Catalaanse club blij kunnen maken.

 

Lautaro Martinez

De Argentijn heeft de afgelopen weken zijn vorm teruggevonden en zijn samenspel met Romelu Lukaku doet wonderen. Blijkbaar genoeg om de aandacht te trekken van clubs die op zoek zijn naar een doelpuntenmaker, zoals dat het geval is in Barcelona.

Nu Inter met financiële problemen kampt, zou Lautaro Martinez in de verkoop kunnen worden gezet om de financiën in evenwicht te houden. Wat de weg effent voor grote Europese clubs die dan in een sterke positie zullen zijn om een redelijke prijs voor de spits te bedingen. Nou, we hebben tenslotte over honderd miljoen...

Sadio Mané

Sadio Mané en Barça flirten al enkele jaren met elkaar. Sinds de Senegalees vertrok in Liverpool, wordt zijn naam genoemd tijdens elk transferwindow aan de Middellandse Zee. Maar tot nu toe is Mané trouw gebleven aan de Reds.

Zal het anders zijn tijdens deze transferperiode, of zelfs de volgende? Het is omdat de Catalanen aanvallend in zo'n puinhoop zitten dat hij er zeker van kan zijn dat hij een onmisbare rol zou kunnen spelen. Met zijn snelheid en techniek zou zijn stijl perfect passen bij het spel van Barça.

Maar om hem van de oevers van de Mersey te halen, zal Barcelona haar portemonnee moeten uithalen. De mislukkingen van Griezmann en Coutinho, waaraan de club enkele honderden miljoenen heeft uitgegeven, zouden hun enthousiasme misschien kunnen bekoelen.

 

Memphis Depay

De Nederlander, momenteel actief in Lyon, wordt bij elke tranfserperiode van bij de start genoemd. Maar tot nu toe is de buitenspeler bij OL gebleven, de club waar hij in zijn carrière het meest heeft gespeeld.

Maar op 26-jarige leeftijd lijkt Depay eindelijk rijp om naar een Europese topclub te vliegen, wat niet helemaal het geval was toen hij bij Manchester United kwam. Met 8 goals en 4 assists in de Ligue 1 sinds de start van het seizoen is hij in ieder geval in topvorm. Genoeg om de dupe van Barca's aanval te dragen?

Het programma voor de 18e dag

Vrijdag 8/1

Celta Vigo - Villarreal (21u)

Zaterdag 9/1

Sevilla - Real Sociedad (14u op Eleven Sports 1)

Atlético Madrid - Athletic Bilbao (16u15 op Eleven Sports 1)

Granada - Barcelona (18u30 op Eleven Sports 1)

Osasuna - Real (21u op Eleven Sports 1)

Zondag 10/1

Levante - Eibar (14u)

Cadiz - Deportivo Alavès (16u15)

Elche - Getafe (18u30)

Valladolid - Valencia (21u)

Maandag 11/1

Huesca - Betis (21u)

Volg de Spaanse competitie het hele seizoen door op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.
 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top