Seraing haalt nog stevige naam binnen om het middenveld te versterken

Challenger Pro League | RFC Seraing heeft woensdag nog een inkomende transfer gerealiseerd. De Luikenaars kondigden de komst van Danijel Milicevic aan. De 34-jarige middenvelder was transfervrij nadat zijn contract bij KAS Eupen afgelopen zomer was afgelopen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Milicevic haalt Seraing een hele brok ervaring binnen. De drievoudige Bosnische international was de voorbije seizoenen steevast een vaste waarde bij AS Eupen, KAA Gent en Sporting Charleroi. Hij verzamelde meer dan 200 wedstrijden in de Jupiler Pro League en meer dan 70 wedstrijden in de voormalige Proximus League.

Bij Gent debuteerde Milicevic ook in de Champions League. De Bosniër schreef toen geschiedenis door het eerste Gentse doelpunt ooit te scoren op het kampioenenbal (1-1 tegen Lyon).

Tussendoor was hij ook nog even actief bij FC Metz in de Ligue 1. Of die link met Metz een rol heeft gespeeld in zijn transfer naar 'zusterclub' Seraing is niet geweten, maar met de komst van Milicevic halen Les Metallos alweer een stevige naam naar het Stade du Pairay.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top