Deze grappige transferaankondigingen mag je zeker niet gemist hebben

Sport | In tijden van sociale media proberen voetbalclubs steeds vaker origineel uit de hoek te komen om hun nieuwe spelers voor te stellen. Bij deze vijf onderstaande filmpjes ging de creativiteit alvast de hoogte in.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ricardo Quaresma bij Vitória Guimarães

Vitória Guimarães hengelde afgelopen zomer een grote naam binnen. De Portugese club wist de intussen 37-jarige Ricardo Quaresma binnen te halen. Het jeugdproduct van Sporting CP vertoefde de afgelopen jaren in Turkije, maar na vijf jaar was het tijd om terug te keren naar de heimat. Guimarães, een subtopper in Portugal, ontving Quaresma op koninklijke wijze. Dat zie je in onderstaande presentatievideo.

Nacer Chadli bij Istanboel Basaksehir

Vorig seizoen was Nacer Chadli nog bij RSC Anderlecht op de Belgische velden te zien, als huurling van AS Monaco. Het werd nadien duidelijk dat de Monegasken niet meer rekenden op de diensten van de Rode Duivel. De huidige Turkse kampioen Istanboel Basaksehir trok vervolgens aan zijn mouw. Op de tonen van 'Seven Nation Army' van The White Stripes werd hij alvast verwelkomd. Benieuwd of weldra de fans hetzelfde liedje zullen zingen in het Fatih Terim-stadion.

Ronald Vargas en Renato Neto bij Deinze

Ook in België durven ze creatief omspringen met transferaankondigingen. Zo wist 1B-ploeg Deinze deze zomermercato de ploeg te versterken met ex-Jupiler Pro Leaguegeweld. Zo werden Renato Neto en Ronald Vargas aangetrokken. De twee werden dankzij een partijtje Rad van Fortuin alvast bombastisch voorgesteld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twee toptransfers zetten ambitie KMSK Deinze kracht bij!

Een bericht gedeeld door KMSK Deinze (@kmskdeinze) op

Lorenzo Pellegrini bij AS Roma

AS Roma-jeugdproduct Lorenzo Pellegrini werd op jonge leeftijd al weggeplukt door Sassuolo. Pas wanneer Pellegrini daar kan doorbreken, merken ze bij AS Roma op dat ze de middenvelder niet zo makkelijk mochten laten gaan. In 2017 wil de club van zijn hart hem terug aantrekken. Wanneer de transfer afgerond is, kondigt Roma zijn teruggekeerde speler aan in ware FIFA-modus. In het filmpje scoorde hij virtueel zijn eerste goal in het shirt van de Romeinen.

Umut Bozok bij Lorient

Afsluiten doen we misschien niet met de grootste naam. Umut Bozok zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. Maar in Frankrijk staat de Turkse spits bekend om zijn vaardigheden aan de piano. Dat wist zijn nieuwe club Lorient aardig te benutten. In onderstaand filmpje zien we de conciërge het Lorient-stadion afsluiten, tot hij plots muziek hoort vanuit de kleedkamer. Daar treft hij Bozok aan, spelend op zijn klavier. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top