Seraing haalt Francesco D'Onofrio terug naar de heimat

Challenger Pro League | RFC Seraing heeft een negende inkomende transfer bekend gemaakt. Na het Antwerpse duo (Bernier en Kakudji) en de zes huurlingen van FC Metz trekt nu ook Francesco D'Onofrio het komende seizoen het shirt van Les Mettalos aan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

D'Onofrio lag sinds 2018 onder contract bij Lierse Kempenzonen, maar werd daar recent na een grondige analyse van de kern afgeserveerd. De 29-jarige verdediger kreeg geen nieuw contract en mocht beschikken. Enkele dagen later duikt de neef van Luciano D'Onofrio opnieuw op bij RFC Seraing; de club waar hij tussen 2014 en 2016 al eens actief was.

"Ik ben enorm blij om terug in Seraing te zijn", meldt D'Onofrio op de officiële Facebookpagina van RFC Seraing. "Ik heb een speciale band met de supporters en de club heeft sinds mijn vertrek ook heel wat stappen vooruit gezet."

Bij Seraing kende D'Onofrio ook met voorsprong zijn beste periode. De Luikenaar speelde in de twee seizoenen dat hij er actief was 41 duels voor Seraing; dat zijn er tien meer dan voor alle andere teams (Lierse Kempenzonen, Olhanense, Penafiel en Standard) samen.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top